top of page

Vi booket The HITSTERs til arrangementet "Kom Heimatt" i sommer, og det ble en stor suksess! For første gang i historien var dansegulvet fullt fra første til siste sang. "The Hitsters" er ikke et hvilket som helst coverband. Med egne arrangementer og overlegne musikere leverte de ikke bare musikk, men også en musikalsk opplevelse i tillegg til svært god stemning. Responsen fra festivaldeltakerne var utelukkende positive, og flere ønsket "The Hitsters" som band også ved neste års arrangement. Det er heller aldri feil med en rå blåserekke, kombinert med svært hyggelige folk. Jeg kan trygt anbefale "The Hitsters", både personlig og som arrangør, til alle som ønsker god stemning og ramme for sitt arrangement!

 

- Karl Edvin Lysne, leder for «Kom Heimatt».

E_Elskar_Lærdal.png

«Et av de beste partybandene jeg har hørt! The HITSTERs levererer på imponerende vis, med blåserekke og greier»

 

-Øyvind Loven, kveldens konferansier

«Makan til fargerik og musikalsk gjeng skal du lete lenge etter. Jeg kan ikke huske sist jeg hørte et coverband gjøre låter bedre enn originalene. Så vil du ha fullt dansegulv og hæla i taket er det The Hitsters du må booke.»

 

-Per Sundnes, kveldens konferansier

«Lørdag 14.3 var jeg så heldig å bli kjent med The Hitsters, og jeg mener heldig. Ikke bare var de utrolig proffe i oppkjøringen frem til arrangementet, men i høyeste grad også underveis mens det hele stod på. Hvordan de fylte ut en 5 timers kveld på scenen med så mye energi, og ikke minst med en så stor og ryddig  gjeng, er noe av det beste og mest profesjonelle jeg noen gang har jobbet med :-) Fete arr. på så vel splitter nye hits som på gamle gode slagere. Dette bandet er rett og slett fett!! Håper jeg snart får jobbe med dem igjen….»

 

-Tommy Steine, kveldens konferansier

bottom of page