top of page

Sommer

Vår sommermedley er den perfekte åpningen på ditt sommer-arrangement. Det store spørsmålet til publikum, er hvor mange låter som her var representert. En liten musikkquiz der altså, a la Beat for Beat.

I tillegg til å endre vår generelle settliste til sommermånedene, byr vi på kassegitar, allsang, og rikelig med sommerminner. Vi sikter her mer mot konsert, allsang og hygge i sommervarmen, enn hæla i taket og fullt dansegulv. Vi kjører igjennom sommermedleyen igjen, for at gjestene skal få muligheten til å telle skikkelig, før svaret på quizen avsløres, og det kåres en vinner (om ønskelig). Evt. premie må ordnes av arrangør. Ved noen tilfeller, har arrangør stått for allsanghefter som deles ut. Vi sender sangtekster og riktig form på låtene. Da blir det skikkelig “Allsang på Grensen”-stemning!

 

Dersom det nettopp ER hæla i taket og fullt dansegulv du ønsker, holder vi oss til våre sesongbaserte standard-settlister. Da kjører vi som vanlig, dansekonkurranse (The HITSTERs’ Dance-Off Challenge), og vinneren får en flott pokal til å ta med seg hjem.

 

Antrekk: Vårt vanlige antrekk med blå smokingjakker, hvitt tørkle, svarte tversovere, svarte jeans, og hvite sko. Med mindre det er ønske om et mer uformelt utrykk.

bottom of page